"Der findes triste historier om alle slags dyr i hele verden. Der findes heldigvis også mange, der aktivt gør meget for at dyrenes forhold forbedres, for vi mennesker har ikke altid gjort det nemt for dyrene at være i en verden, der også er deres."


Ideen til denne billedserie under navnet ”CoExist” kom, da jeg gentagne gange på sociale medier blev opmærksom på, hvor mange dyr, der enten lider eller er truede, og som har brug for en slags advokat til tale deres sag. Det er foreløbigt blevet til seks værker, som illustrerer en tiger, en bjørn, en elefant, en delfin og to hunde. Planen er, at jeg på længere sigt vil udvide serien med flere dyr, der også har brug for opmærksomhed. Mine originale værker er malet på lærred med akrylmaling.

Et samarbejde med dyrevelfærdsorganisationen World Animal Protection er i gang, og jeg har fået produceret plakater af mine værker, hvoraf 100 kroner af overskuddet går direkte til World Animal Protection. Plakaterne er trykt på et miljøvenligt FSC certificeret papir i format 61 x 91 cm. Plakaterne kan købes via min hjemmeside ved henvendelse på mail.

Pris pr. plakat: 200 kr. Se plakaterne her.