Min billedkunst viser siderne fra min sjæl. Jeg arbejder målrettet med ting, der er mit hjerte nær, som når jeg foreviger de dyr, jeg synes vi skal passe på. Jeg maler også kvinder, der vrimler ud af min fantasi, når jeg går på stranden, og så er der den anden side, hvor jeg ikke ved, hvor jeg skal begynde, men lader mit indre ”fortælle” direkte på lærred eller papir. Jeg holder mig oftest til at bruge akryl farve, og det i forskellig form.

Jeg afsøger mulighederne i materialet, og ting, former og fantasi træder frem på mit lærred i takt med, at jeg er tilstede. Man kan sige, at jeg forholder mig afventende i min egen proces for at lade det uudtalte fra min underbevidsthed få plads. At åbne mine egne sluser er en spændende, sjov og fascinerende proces, hvor jeg glemmer tid og sted. Når jeg bagefter betragter det værk, som jeg har skabt, glædes jeg over de tilsyneladende uudtømmelige historier, som jeg bærer rundt på. I virkeligheden er den proces for mig en form for selvhjælp.

The City from the Past showroom

The City from the Past.
Format: 120 x 150 cm. | Akrylmaling på lærred | Pris: 7.000 kr.
(Mail mig, hvis du er intereseret i at købe billedet)
The City from the Past